Op 3 november organiseer ik samen met Angele Bakker het festival It’s all about me, met als thema jouw verhaal verkoopt vanzelf. Een thema dat raakt. Deze week had ik een ervaring die mooi aansloot.

Een dame die een offerte bij Seats2meet Amersfoort had aangevraagd, melde dat ze toch een andere locatie hadden gekozen omdat ze een locatie zochten met hier en daar een ‘twist’. Mijn eerste reactie was, mmmm we zijn niet hip genoeg meer…  Daar moeten we wat mee!

Maar na een half uurtje dacht ik aan de lessen die ik afgelopen tijd leerde: je moet klanten vinden die geloven wat jij gelooft. En ja, meetingspaces met een twist, dat vind ik ook leuk. Er is ook een plan in de maak onze meetingspaces nog inspirerender te maken.

Maar veel belangrijker vinden wij dat alles op onze locatie uitnodigt tot ontmoeting en het delen van kennis. Dat is waar wij in geloven. Samen kom je verder!

Een twist is leuk, misschien zelfs wel meer dan dat. Het kan je inspireren en daardoor kom je wellicht tot meer out of the box ideeën. Maar veel waardevoller is het om door onverwachte ontmoetingen iets te vinden waar je misschien niet eens bewust naar opzoek was maar je (veel) verder brengt. Serendipiteit met een mooi woord. Daar zetten wij dus maximaal op in!

Terug naar de rode draad van dit verhaal: vind klanten die geloven wat jij gelooft! Hoe? Door te vertellen wat jij gelooft. En niet één keer, maar dat verhaal moet je blijven vertellen! Zoals nu :). En blijf bij dat verhaal, blijf bij jouw kern(waarden). Klanten die bij je passen zullen moeiteloos bij je ‘kopen’. Ook wij ervaren dat. Mensen en bedrijven die ook geloven in de kracht van de ontmoeting en het delen van kennis weten ons gelukkig steeds beter te vinden! Maar er is nog zoveel te vertellen… en dus nog veel meer te bereiken…. Hoe gaaf is dat!

En klanten die komen omdat we zo goed bereikbaar zijn of omdat onze zalen inspirerend zijn? Top, ze zijn van harte welkom! We ontmoeten ze graag. Grote kans dat we wat voor elkaar kunnen betekenen!

—-

Nog meer inspiratie over moeiteloos ondernemen en storytelling? Kom op 3 november naar het festival It’s all about me. Check www.itsallaboutme.nl.

By the way, ik heb nog twee gratis kaarten te vergeven. Maak ik jou daar blij mee? Laat weten door een comment te plaatsen!